Lexus LY 650. Πολυτελές γιοτ 20 μέτρων

Σχετικά άρθρα

Η Lexus παρουσιάζει την έκδοση παραγωγής του LY 650, ένα πολυτελές γιοτ μήκους 19,96 μέτρων και πλάτους 5,72 μέτρων που μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα, έχοντας τρία σαλόνια, τρία δωμάτια και τρία μπάνια.

Κίνηση παίρνει από δύο Volvo Penta IPS 12.8-λίτρων κινητήρες απόδοσης 1.350 ίππων ο καθένας, έχοντας δεξαμενή που χωρά έως και 3.785 λίτρα ντίζελ. Το LY 650 είναι εμπνευσμένο από το Lexus Sport Yacht Concept και την κατασκευή του την έχει αναλάβει το Marquis-Larson Boat Group με έδρα το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Το σώμα του σκάφους είναι κατασκευασμένο από CFRP (carbon fiber-reinforced plastic) και GFRP (glass fiber-reinforced plastic), που είναι ελαφρύτερα και ισχυρότερα από τον πολυεστέρα. Οι πωλήσεις του ξεκινούν από τις 30 Οκτωβρίου, με την τιμή του να ανακοινώνεται μονάχα στους σοβαρά ενδιαφερόμενους.

Η Toyota, μητρική εταιρία της Lexus, δηλώνει πως δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν και ένα τζετ αεροσκάφος, παρόμοιο με το HondaJet, το οποίο θα πωλείται με τα σήματα της Lexus.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...