Η Nissan ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης του ανανεωμένου Navara στην Ελλάδα, με το μοντέλο να ξεκινά από τις 26.140 ευρώ για την έκδοση King Cab και από τις 26.840 ευρώ για την έκδοση Double Cab.

Το ανανεωμένο Navara φέρει μικρές αλλαγές για το pickup της, που το καθιστούν πιο ικανό, πιο “έξυπνο” και πιο αποδοτικό. Εφοδιάζεται πλέον με ένα νέο 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, υπάρχουν νέα σχέδια για τις 17άρες ή 18άρες ζάντες αλουμινίου, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει το NissanConnect, που συνδυάζεται με μια οθόνη 8 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay. Διαθέσιμο είναι και ένα αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων με νέες ρυθμίσεις, που βελτιώνουν την άνεση, την αίσθηση και την απόκριση.

Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων έχει πλέον προστεθεί στο King Cab, και έτσι αυτή συναντάται σε όλη τη γκάμα του μοντέλου. Ταυτόχρονα, έχουν βελτιωθεί τα χαρακτηριστικά του οχήματος, καθώς έχει ενισχυθεί το σύστημα πέδησης με δίσκους σε κάθε τροχό, ενώ το ωφέλιμο φορτίο έχει αυξηθεί κατά 46 κιλά (ανάλογα με την έκδοση).

Ο 2,3-λίτρων CDi κινητήρας διαθέτει πλέον δύο turbos από την βασική έκδοση των 163 ίππων, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα στην έκδοση με τα 190 άλογα. Έτσι, η “μικρή” έκδοση έχει πλέον ροπή 425 Nm (+22 Nm), και με τις μακρύτερες σχέσεις του νέου κιβωτίου το Navara πληροί τις προδιαγραφές Euro 6d-temp.