Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο 0-400-0 χλμ/ώρα η Koenigsegg Regera

Σχετικά άρθρα

Η Koenigsegg αρέσκεται στα ρεκόρ ταχύτητας και σοκάρει για ακόμα μια φορά τον κόσμο με το νέο της κατόρθωμα με τη Regera. Η σουηδική εταιρία πήγε την περασμένη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, στον διάδρομο της αεροπορικής βάσης Rada και έγραψε νέο ρεκόρ στην διαδικασία 0-400-0 χλμ/ώρα με τη Regera.

Πιο συγκεκριμένα, το υβριδικό hypercar της Koenigsegg ολοκλήρωσε την δοκιμή σε μόλις 31,49 δευτ., με τον εργοστασιακό οδηγό της εταιρίας, Sonny Persson, να κάθεται πίσω από το τιμόνι.

Πιο συγκεκριμένα, για το 0-400 χλμ/ώρα, το Regera χρειάστηκε 22,87 δευτ., ενώ για την ακινητοποίηση του από αυτή την ταχύτητα μόλις 8,62 δευτ.! Να θυμίσω, ότι το ρεκόρ στο 0-400-0 χλμ/ώρα το είχε η Agera RS από τον Οκτώβριο του 2017, με χρόνο 36,44 δευτ., όντας παράλληλα 5,5 δευτ. πιο γρήγορη από την Bugatti Chiron, με την Koenigsegg να βελτιώνει περαιτέρω τον χρόνο της στα 33,29 δευτερόλεπτα.

Κλείνοντας, στο τέλος του video θα ακούσεις τον Christian von Koenigsegg να υπαινίσσεται ότι θα δούμε σύντομα και ρεκόρ τελικής ταχύτητας. Πιθανότατα θα δούμε την Regera να σπάει και άλλα ρεκόρ, καθώς κάτι τέτοιο υποδηλώνει και το “hold my beer” του Persson.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα