Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο Μάρτιο η Alfa Romeo είχε παρουσιάσει το Tonale Concept και τώρα διέρρευσαν ορισμένες φωτογραφίες που ενδεχομένως να δείχνουν την έκδοση παραγωγής (ή προ-παραγωγής) του μοντέλου.

Ο σχεδιασμός του μοντέλου είναι ηπιότερος σε σύγκριση με αυτόν του πρωτότυπου, έχοντας συμβατικούς καθρέπτες αντί για κάμερες, όπως και συμβατικές χειρολαβές στις μπροστά πόρτες, με τις πίσω χειρολαβές να είναι “κρυμμένες”, όπως στην Giulietta.

Υπάρχουν μικρότερες ζάντες, νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω και σύμφωνα με ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο 2021 και θα γίνει το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Alfa Romeo, όντας ένα από τα έξι PHEV που θα βγάλει στην αγορά η μιλανέζικη εταιρία μέχρι το 2022.

Η Tonale θα βασίζεται πάνω στην Giorgio πλατφόρμα των Giulia και Stelvio και εκτός από τον plug-in υβριδικό κινητήρα, θα προσφέρεται και με κινητήρες βενζίνης, ενώ θα διαθέτει συστήματα που θα υποστηρίζουν αυτόνομη τεχνολογία επιπέδου 3.

To αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Pomigliano της FCA κοντά στην Νάπολη της Ιταλίας, μαζί με την υβριδική έκδοση του Fiat Panda.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα