Ηλεκτρικό Renault Twingo το 2020

Σχετικά άρθρα

Μέσα στο 2020 η Renault θα βγάλει στην αγορά την ηλεκτρική έκδοση του Twingo. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ali Kassai, υπεύθυνος για τα ηλεκτρικά μοντέλα της γαλλικής εταιρίας, είχαν σχεδιάσει και παλαιότερα ένα ηλεκτρικό Twingo, αλλά λόγω έλλειψης υποδομών φόρτισης, δεν είχαν προχωρήσει στη παραγωγή του.

Ωστόσο πλέον υπάρχουν αρκετοί σταθμοί φόρτισης στην Ευρώπη και έτσι το μοντέλο θα βγει στην αγορά το 2020. Παραμένει άγνωστο πόσα άλογα θα αποδίδει ο ηλεκτροκινητήρας του και φυσικά πόση αυτονομία θα διαθέτει.

Η Renault θέλει μέχρι το 2022 να προσφέρει στην αγορά 8 μοντέλα με μηδενικές εκπομπές ρύπων και ανάμεσά τους θα συναντάμε και ένα φθηνό ηλεκτρικό με κόστος 10.000 ευρώ στην Ευρώπη, όπως και ένα μεγαλύτερο μοντέλο, ενδεχομένως την ηλεκτρική έκδοση του Megane.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...