Seat: Μετονομάζεται σε Cupra και ετοιμάζει μικρό ηλεκτρικό μοντέλο στη κατηγορία του Ibiza;

Σχετικά άρθρα

Με το VW Group να έχει ανακοινώσει πως θέλει να κάνει upmarket της Seat, κάνοντας την κάτι σαν την Alfa Romeo στην Fiat Chrysler Automobiles, αναφορές θέλουν την ισπανική εταιρία να μετονομάζεται σε Cupra, προκειμένου να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πελάτες, με στόχο τι άλλο, την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων, με την εταιρία ενδεχομένως να αποκτά εμπορική πορεία και στις αγορές της Βορείου Αμερικής μέχρι το 2025.

Η εταιρία εκτός από το El Born, το VW ID.3 με τα σήματά της, θα προσφέρει στην αγορά και ένα μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα προσφέρεται και σε γρήγορη Cupra έκδοση. Ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, δήλωσε πως υπάρχει μεγάλο κενό στη Β κατηγορία, με το ηλεκτρικό supermini να αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Volkswagen, να χρησιμοποιεί την MEB πλατφόρμα και να βγαίνει στην αγορά το 2022. Η Seat θα βγάλει στην αγορά και την έκδοση παραγωγής του Tavascan concept.

Διάβασε επίσης

Δεν θα υπάρξουν τελικά τα Ibiza Cupra και Arona Cupra

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr