Η Honda έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του νέου Jazz, που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Τόκιο στις 23 του μηνός. Το μοντέλο, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία:

Θα προσφέρει άνεση στους επιβάτες του, κάνοντας τις καθημερινές μετακινήσεις τους πιο ευχάριστες. Με ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία επικεντρωμένη στον επιβάτη, το νέο Jazz αναμένεται να ανεβάσει τον πήχη στους τομείς της άνεσης και της οδηγικής απόλαυσης.

Το νέο Jazz θα προσφέρεται στην Ευρωπαϊκή αγορά αποκλειστικά ως υβριδικό, διαθέτοντας το Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD), το οποίο θα είναι ίδιο με αυτό του νέου CR-V Hybrid.

Στις άλλες αγορές του κόσμου, θα υπάρχει διαθέσιμος και ένας νέος 1.000άρης turbo κινητήρας απόδοσης 125 ίππων. Οι πωλήσεις του νέου Jazz θα ξεκινήσουν εντός του 2020.

Την ίδια ημέρα που το νέο Jazz θα αποκαλυφθεί στην έκθεση του Τόκιο, η Honda θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στο Άμστερνταμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει λεπτομερής αναφορά στο σχέδιο εξηλεκτρισμού της εταιρείας για την Ευρώπη, το οποίο προωθεί με την ονομασία “Electric Vision”. Η Honda θέλει το 100% των Ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης μέχρι το 2025.