Η Toyota teasάρει το τουμπανιασμένο Supra 3000GT Concept

Σχετικά άρθρα

Στις 5 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η αμερικάνικη έκθεση βελτιωμένων, SEMA και εκεί η Toyota θα παρουσιάσει το Supra 3000GT Concept. Για το λόγο αυτό, η ιαπωνική εταιρία δίνει σήμερα στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες και ένα video του “τουμπανιασμένου” πρωτοτύπου.

Το υλικό που έδωσε η Toyota είναι ικανό για να ενθουσιάσει τους οπαδούς της νέας Supra, καθώς το αυτοκίνητο φαίνεται να αντλεί έμπνευση από την Toyota Supra TRD3000GT concept του 1994. Η σύγχρονη εκδοχή της διαθέτει αεραγωγούς στο εμπρός καπό, carbon εμπρός spoiler και μια τεράστια πίσω αεροτομή. Ακόμα, φέρει φαρδύτερα φτερά, πιο άγριους προφυλακτήρες και ειδικές ζάντες.

Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή εάν η TRD θα βελτιώσει μηχανικά το αυτοκίνητο, ούτε αν σκοπεύει να βάλει στην παραγωγή τα μέρη που διαθέτει το πρωτότυπο, αλλά αυτή η προοπτική φαίνεται αρκετά πιθανή. Η TRD έχει ήδη παρουσιάσει ένα κιτ για τη Supra, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...