Η Tesla δοκιμάζει ξανά το Model S Plaid στο Nurburgring και ετοιμάζει αναβάθμιση 50 ίππων

Σχετικά άρθρα

Για ακόμη φορά η Tesla έχει στείλει στο Nurburgring ένα Model S Plaid που εκτός του ότι φορά επιθετικό bodykit, κρύβει κάτω από το σώμα του τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης άνω των 800 ίππων, φορώντας μπαταρία 130 kWh.

Η Tesla είχε δηλώσει πως το Model S Plaid μπορεί να είναι έως και 40 δευτερόλεπτα ταχύτερο από την Porsche Taycan Turbo στο Nurburgring, η οποία έχει σημειώσει χρόνο 7:42,34.

Περιμένουμε από την Tesla να ανακοινώσει την Plaid έκδοση, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά της, όπως και τον χρόνο που θα σημειώσει το μοντέλο στη γερμανική πίστα. Η Tesla εικάζεται πως θα παρουσιάσει επίσημα το Model S Plaid κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Elon Musk έγραψε στο Twitter πως η Tesla θα προσφέρει μια software αναβάθμιση στο Model S, αυξάνοντας την απόδοση του κατά 50 άλογα, έτσι ώστε να γίνει ταχύτερο από την Porsche Taycan Turbo S, αφού σε αυτό το video, είδες πως το γερμανικό μοντέλο είναι ταχύτερο, στα 0-100 χλμ/ώρα, στα 0-160 χλμ/ώρα, αλλά και στο 400άρι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...