GP ΗΠΑ 2019, FP3: O Verstappen ταχύτερος όλων

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen ήταν ο γρηγορότερος όλων κατά την διάρκεια των τρίτων ελεύθερων δοκιμαστικών του GP της Αμερικής στην πίστα του Ώστιν. Ο Ολλανδός σημείωσε χρόνο 1:33.305, με τον Sebastian Vettel να τον ακολουθεί με 1:33.553. Την έκπληξη την έκανε ο Lando Norris, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο του FP3, με 1:33.818.

Τα highlights

Στην 4η και 5η θέση βρέθηκαν οι δύο πιλότοι της Mercedes, Valtteri Bottas και Lewis Hamilton, με 1:33.904 και 1:33.923 αντίστοιχα, ενώ πίσω τους ο Alexander Albon σημείωσε χρόνο 1:33.983. Η πρώτη δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Carlos Sainz, Kimi Raikkonen, Pierre Gasly και Daniel Ricciardo.

Να σημειωθεί πως ο Charles Leclerc δεν κατάφερε να σημειώσει χρόνο, αφού αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τον κινητήρα του. Συγκεκριμένα, υπήρξε διαρροή λαδιού, με την Ferrari να αλλάζει την μονάδα ισχύος με μια που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, ώστε ο Leclerc να συμμετάσχει κανονικά στις κατατακτήριες, ενώ δεν θα πάρει κάποια ποινή, μιας και ο κινητήρας που φόρεσε δεν είναι νέος.

Αποτελέσματα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...