Γαλλία: Κατέρρευσε γέφυρα στη Τουλούζη

Σχετικά άρθρα

Στη Τουλούζη της Γαλλίας, μια γέφυρα στην περιοχή Μιρπουά-σιρ-Ταρν, κατέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύροντας στο θάνατο μια 15χρονη κοπέλα.

Η γέφυρα μήκους 152 μέτρων και πλάτους 5, κατέρρευσε γύρω στις 08:00 το πρωί τοπική ώρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν 80 πυροσβέστες, δύτες και τρία ελικόπτερα προς αναζήτηση θυμάτων.

Η 15χρονη διάσχιζε με το αυτοκίνητο της μητέρα της, τη γέφυρα του ποταμού Τάρν, με την μητέρα να τραυματίζεται, ενώ το αυτοκίνητο κατέληξε στο ποτάμι. Εκτός από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στον ποταμό έπεσε ένα φορτηγό και ένα ακόμη αυτοκίνητο, με τους τέσσερις επιβάτες τους να τραυματίζονται, με τους τρεις σοβαρά.

Επίσης σοβαρά έχουν τραυματιστεί και δύο πυροσβέστες που συμμετείχαν στη επιχείρηση διάσωσης. Συνολικά τραυματίστηκαν 9 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το τονάζ του φορτηγού υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο με αποτέλεσμα την κατάρρευση της μεταλλικής κρεμαστής γέφυρας. Η γέφυρα που βρίσκεται σε επαρχιακό δρόμο, είχε κατασκευαστεί το 1935 και έγιναν εργασίες επισκευής και αναβάθμισης το 2003.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...