Οι τιμές της προηγούμενης γενιάς (A80) της Toyota Supra έχουν εκτοξευτεί μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς. Τον περασμένο Ιούνιο μια Toyota Supra Anniversary Edition του 1997 πουλήθηκε για 176.000 δολάρια και τώρα, η συγκεκριμένη θέλει να αλλάξει ιδιοκτήτη, αρκεί ο νέος να είναι πρόθυμος να δώσει το ποσό των 499.999 δολαρίων.

Τι το ξεχωριστό έχει η αυτή η Supra διερωτάσαι; Το χρώμα θα σου πω, αφού είναι μια από τις 24 Supra που έχει βαφτεί στο ασημί χρώμα Quicksilver. Όλες οι Supra στο Quicksilver χρώμα κατασκευάστηκαν το 1998, με την συγκεκριμένη να έχει διανύσει 51.913 χιλιόμετρα και ο σημερινός ιδιοκτήτης της, που την έχει στο γκαράζ του τα τελευταία 15 χρόνια, την διατηρεί σε άριστη κατάσταση.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο 3,0-λιτρος twin-turbo 2JZ κινητήρας, απόδοσης 320 ίππων στις 5.600 σ.α.λ., ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, στέλνοντας τη δύναμη στους πίσω τροχούς.

Το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο, συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα γνησιότητας και αξίζει κάποιος να δώσει μισό εκατομμύριο δολάρια για να την αποκτήσει; Τι πιστεύεις;