Απίστευτο μποτιλιάρισμα στο Λος Άντζελες

Σχετικά άρθρα

Ουρές πολλών χιλιομέτρων σχημάτισαν με τα αυτοκίνητά τους χιλιάδες Αμερικανοί στο Λος Άντζελες, επιχειρώντας να ταξιδέψουν μακριά από τους τόπους κατοικίας τους, προκειμένου να γιορτάσουν αύριο την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Όπως βλέπεις οι εικόνες που κατέγραψε ελικόπτερο, αποτυπώνουν ένα λευκό και ένα κόκκινο “ποτάμι”, στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου 405, ο οποίος συνδέει τα δυτικά με τα νότια τμήματα της ευρύτερης περιοχής του Λος Άντζελες, δεύτερης μεγαλύτερης πόλης των ΗΠΑ σε πληθυσμό. Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος έχει 6 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, ενώ και οι υπόλοιποι δρόμοι του Λος Άντζελες έχουν μποτιλιαριστεί.

Χαριτολογώντας, μάλιστα, χρήστες του Διαδικτύου σχολίασαν ότι ο αυτοκινητόδρομος έχει λάβει το συγκεκριμένο όνομα, γιατί απαιτούνται 4 ή 5 ώρες για να φτάσει κανείς σε οποιονδήποτε προορισμό.

Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, το οποίο επικαλείται εκτιμήσεις τουριστικών οργανισμών, περίπου 43,5 εκατ. Αμερικανοί θα διανύσουν με το αυτοκίνητό τους απόσταση άνω των 80 χιλιομέτρων αυτές τις ημέρες. Παράλληλα, ακόμη 27,3 εκατ. Αμερικανοί εκτιμάται ότι θα ταξιδέψουν αεροπορικώς την περίοδο από 22 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου για να γιορτάσουν την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα στην ιστορία

Τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα στην ιστορία

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...