Μια ημέρα μετά την παρουσίαση του πακέτου της AC Schnitzer για τη νέα Toyota Supra, επανερχόμαστε στην “κανονικότητα” καθώς ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος μας δείχνει την αντίστοιχη πρόταση της για την τελευταία γενιά της BMW Z4.

Μηχανικά, το γερμανικό roadster φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα, απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής, αλλά με την περιποίηση της AC Schnitzer η απόδοση του ανεβαίνει στα 400 άλογα και στα 600 Nm ροπής, με τον οίκο να αναφέρει ότι αυτήν την περίοδο εργάζεται στην βελτίωση των εκδόσεων 30i και 20i της Z4.

Ο οίκος παρέχει εγγύηση 36 μηνών για το πακέτο, ενώ παράλληλα τοποθετεί νέες ζάντες 20 ιντσών και νέα εξάτμιση με διπλές απολήξεις από carbon ή μαύρο ανοδιωμένο ανοξείδωτο χάλυβα. Ακόμα, υπάρχει εμπρός splitter από ASA (Acrylnitril-Styrol-Acrylester), carbon αεροτομή και πλαϊνές ποδιές, καθώς και τριγωνικοί αεραγωγοί στο καπό.


Τέλος, πατάει σε ρυθμιζόμενη coilover ανάρτηση με επιλογές για το ύψος, το rebound και την συμπίεση, με την απόσταση από το έδαφος να έχει μειωθεί κατά 25 χλστ.