Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Ford παρουσίασε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της, το Mustang Mach E. Παρότι η κυκλοφορία θα ξεκινήσει σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, η Ford Αμερικής έκανε γνωστό ότι η First Edition έκδοση εξοπλισμού του crossover coupe μοντέλου έγινε ήδη sold-out.

1

Το Mustang Mach E θα προσφέρεται σε πέντε εκδόσεις εξοπλισμού στις ΗΠΑ, με την έκδοση Select να ξεκινά από τα 43.895 δολάρια, την Premium από τα 50.600 δολάρια, την California Route 1 από τα 52.400 δολάρια, την First Edition από τα 59.900 δολάρια και την GT από τα 60.500 δολάρια. Οι τιμές αυτές είναι προ της έκπτωσης ύψους 7.500 δολαρίων που προσφέρει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η First Edition έκδοση ήταν διαθέσιμη για προπαραγγελία στο configurator της Ford, με τον υποψήφιο πελάτη να δίνει μια επιστρεπτέα προκαταβολή 500 δολαρίων για να κάνει δικό του το αυτοκίνητο. Πλέον, η εν λόγω έκδοση δεν είναι διαθέσιμη στο site της εταιρίας, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Ford να επιβεβαιώνει ότι η First Edition έκδοση έγινε sold-out στις Η.Π.Α., χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πόσα αυτοκίνητα της έκδοσης θα βγουν στην παραγωγή.

2

Πρόσθεσε, όμως, τα εξής:

Δεν παρέχουμε τέτοιους αριθμούς και ενθαρρύνουμε τους πελάτες να παραγγείλουν τις άλλες εκδόσεις λόγω του περιορισμένου όγκου πωλήσεων κατά το πρώτο έτος.

Για το πρώτο έτος παραγωγής, η παραγωγή του Mustang Mach-E θα περιοριστεί σε 50.000 μονάδες παγκοσμίως, λόγω της περιορισμένης προμήθειας των μπαταριών. Παρόλα αυτά, το Ford Mustang Mach-E First Edition εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στην Ευρώπη.

3Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Ford Mustang Mach E