Bugatti Chiron Noire Edition

Σχετικά άρθρα

Η Bugatti μετά την La Vioture Noire παρουσιάζει δύο ειδικές εκδόσεις της Chiron, τις Noire Sportive και Noire Elegance. Η Chiron Noire Sportive έχει ματ carbon σώμα χωρίς βαφή, “Noire” γραφικά, με τις απολήξεις της εξάτμισης, τις Caractere ζάντες, την αεροτομή, τις δαγκάνες των φρένων, την μάσκα και τα διακοσμητικά να είναι βαμμένα σε μαύρο ματ χρώμα. Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα ματ διακοσμητικά και Noire λογότυπα.

Η Chiron Noire Elegance είναι πιο κομψή, έχοντας και αυτή carbon σώμα, αλλά με γυαλιστερό βερνίκι, νέα ασημί σήμα στη μάσκα, ασημί Caractere ζάντες, μαύρες δαγκάνες φρένων, αλουμινένια διακοσμητικά και “Noire” γραφικά. Στο εσωτερικό υπάρχουν αλουμινένια διακοσμητικά και Noire λογότυπα.

Μηχανικά ο 8,0-λίτρων W16 τετράτουρμπος κινητήρας αποδίδει 1.500 άλογα με 1600 Nm ροπής. Η παραγωγή των Chiron Noire Sportive και Chiron Noire Elegance θα περιοριστεί σε μόλις 20 μονάδες, με τις παραδόσεις τους να ξεκινούν κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2020.

Η τιμή πώλησης των Chiron Noire Sportive και Noire Elegance ξεκινά από τα 3 εκατ. ευρώ, χωρίς τους φόρους. Η Bugatti προσφέρει τις Noire εκδόσεις και στην Chiron Sport, με επιπλέον κόστος 100.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα