Η BMW επενδύει 400 εκατ. ευρώ σε εργοστάσιό της για το iNext

Σχετικά άρθρα

Η BMW ανακοίνωσε πως επενδύει 400 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιό της στο Dingolfing, προκειμένου αυτό να αναβαθμιστεί ώστε να μπορεί να κατασκευάζει το iNext.

Το αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται από το 2021 και σήμερα, το 10% των αυτοκινήτων που κατασκευάζονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο της BMW είναι plug-in υβριδικά.

Το iNext θα γίνει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Dingolfing. Μετά την ολοκλήρωση των αναβαθμίσεων, το εργοστάσιο θα αποκτήσει νέες γραμμές παραγωγής, με το iNext να κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με αυτή των 5-Series, 7-Series και 8-Series.

Σήμερα, καθημερινά κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Dingolfing περίπου 1.500 3-Series, 4-Series, 5-Series, 6-Series, 7-Series και 8-Series. Κατά το 2018 στο εργοστάσιο κατασκευάστηκαν περίπου 330.000 αυτοκίνητα, όπου απασχολούνται περισσότεροι από 18.000 υπάλληλοι.

Η έκδοση παραγωγής του BMW iNext θα ονομαστεί iX

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...