To Ferrari World Abu Dhabi είναι το καλύτερο θεματικό πάρκο του κόσμου

Σχετικά άρθρα

Είτε είσαι οπαδός της Ferrari είτε όχι, σίγουρα θέλεις να επισκεφτείς το Ferrari World στο Abu Dhabii. Τι, δε θέλεις; Τότε κάτι πρέπει να κάνω για να σου αλλάξω γνώμη. Μπορεί να μισείς τη Scuderia, αν το κάνεις, αλλά όταν φτάσεις εκεί δε θα σκέφτεσαι και τόσο πολύ τους Ιταλούς, καθώς το μέρος είναι φανταστικό! Δε σε πείθω; Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου!

Πριν λίγες ημέρες, το Ferrari World Abu Dhabi κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου θεματικού πάρκου του κόσμου στην τελετή των World Travel Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Royal Opera House στην πρωτεύουσα του Ομάν, το Muscat. Το θεματικό πάρκο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 27 Οκτωβρίου του 2010, σου μεταφέρει το πνεύμα της Ferrari και διαθέτει μια σειρά από αξιοθέατα γεμάτα με αδρεναλίνη, οικογενειακή ψυχαγωγία, προσομοιωτές και ζωντανές εκπομπές, καθώς και εποχιακά πάρτι και εκδηλώσεις με εκπληκτικές παραστάσεις από όλο τον κόσμο.

Μπορεί ποτέ να μην βρεθείς πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1 αλλά το να πας στο θεματικό πάρκο της Ferrari στο Abu Dhabi είναι πολύ πιθανό. Το πάρκο διαθέτει το γρηγορότερο τρενάκι του κόσμου που πιάνει τα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε 2 δευτερόλεπτα περίπου, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 240 χλμ/ώρα.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 2,07 χλμ είναι ικανή να παράγει 1,7 G. Διαθέτει ακόμη 20 παιχνίδια, όπως το G-force και το Flume, εξομοιωτές και ένα τρενάκι μέσα σε έναν τεράστιο V12 κινητήρα. Ακόμα μπορείς να οδηγήσεις διάφορα μοντέλα της Ferrari μέσα σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή.

Το πάρκο εκτείνεται σε έναν χώρο 200 στρεμμάτων με το εσωτερικό του να έχει συνολική επιφάνεια 86 στρεμμάτων, κάνοντας το έτσι το μεγαλύτερο κλειστό θεματικό πάρκο του κόσμου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...