Στο σφυρί μια αυθεντική Shelby Mustang GT500 “Eleanor” της ταινίας Gone in 60 seconds

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που βγήκε στις αίθουσες των κινηματογράφων η ταινία “Gone in 60 seconds”, αλλά φαίνεται ότι η “μπογιά” της δεν έχει ξεθωριάσει. Για το λόγο αυτό, ο οίκος δημοπρασιών Mecum θα βγάλει στο σφυρί μια από τις 11 αυθεντικές Shelby Mustang GT500 “Eleanor” του 1967, οι οποίες δημιουργήθηκαν για τη ταινία.

Η συγκεκριμένη χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές σκηνές, όπως στην καταδίωξη στα ναυπηγεία, στην πόλη και στο ποτάμι, κάτι που σημαίνει ότι η Angelina Jolie έχει καθίσει στο κάθισμα του συνοδηγού.

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα 11 που κατασκεύασε η Καλιφορνέζικη εταιρία Cinema Vehicle Services of North Hollywood για την ταινία. Δύο από τα αυτοκίνητα καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με το αυτοκίνητο να φορά έναν 7,0-λίτρων V8 κινητήρα Ford.

Διαθέτει ένα τετραβάρελο καρμπυρατέρ της Holley 700 CFM, αποδίδει 650 άλογα, συνδέεται με ένα αυτόματο τετρατάχυτο κιβώτιο, ενώ έχει διανύσει μόλις 145 χλμ. Ο ήχος του αυτοκινήτου είναι πραγματικά υπέροχος, ενώ να θυμίσω ότι μία αυθεντική Eleanor υπάρχει και στην Ελλάδα. Πραγματικά απορώ ποιος πλούσιος petrolhead δεν θα ήθελε αυτό το θηρίο στη συλλογή/γκαράζ του;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...