Η 48χρονη Stephanie Scott οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο του Λος Άντζελες στις 17 Φεβρουαρίου του 2017, όταν μια τεράστια τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα, με το αυτοκίνητό της να πέφτει μέσα σε αυτή.

Το αυτοκίνητο έπεσε με την οροφή, σε βάθος 3 μέτρων μέσα σε νερά αποχέτευσης, με την γυναίκα να καταφέρνει να βγει μέσα από το αυτοκίνητο της και να καλεί σε βοήθεια. Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο την απεγκλώβισαν με ασφάλεια, λίγα λεπτά πριν πέσει μέσα στη τρύπα ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

2,5 χρόνια μετά, εκδικάστηκε η μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, η οποία κατηγορούσε τον Δήμο, όπως και τις υπηρεσίες ύδρευσης, ηλεκτρικού και δημοσίων έργων, με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν πως η Scott, λόγω του περιστατικού, τραυματίστηκε στον εγκέφαλο, είχε μετατραυματικό σύνδρομο μετά από διάσειση, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα όρασης.

Το δικαστήριο έκρινε πως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, πρέπει να της δώσει αποζημίωση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η τρύπα άνοιξε λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και πιθανής βλάβης στο αποχετευτικό δίκτυο.