Λος Άντζελες: Γυναίκα πήρε $4 εκατ. ως αποζημίωση επειδή το αυτοκίνητό της έπεσε σε τεράστια τρύπα

Σχετικά άρθρα

Η 48χρονη Stephanie Scott οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε έναν δρόμο του Λος Άντζελες στις 17 Φεβρουαρίου του 2017, όταν μια τεράστια τρύπα άνοιξε στο οδόστρωμα, με το αυτοκίνητό της να πέφτει μέσα σε αυτή.

Το αυτοκίνητο έπεσε με την οροφή, σε βάθος 3 μέτρων μέσα σε νερά αποχέτευσης, με την γυναίκα να καταφέρνει να βγει μέσα από το αυτοκίνητο της και να καλεί σε βοήθεια. Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο την απεγκλώβισαν με ασφάλεια, λίγα λεπτά πριν πέσει μέσα στη τρύπα ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

2,5 χρόνια μετά, εκδικάστηκε η μήνυση που κατέθεσε η γυναίκα, η οποία κατηγορούσε τον Δήμο, όπως και τις υπηρεσίες ύδρευσης, ηλεκτρικού και δημοσίων έργων, με τους δικηγόρους της να υποστηρίζουν πως η Scott, λόγω του περιστατικού, τραυματίστηκε στον εγκέφαλο, είχε μετατραυματικό σύνδρομο μετά από διάσειση, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα όρασης.

Το δικαστήριο έκρινε πως το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, πρέπει να της δώσει αποζημίωση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η τρύπα άνοιξε λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και πιθανής βλάβης στο αποχετευτικό δίκτυο.

ΠηγήNBC News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...