Η παραγωγή του Karoq ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου του 2017 στο εργοστάσιο του Kvasiny στη Τσεχία και από τον Ιανουάριο του 2018 το μοντέλο κατασκευάζεται και στο Mlada Boleslav, ενώ παράγεται και στην πόλη Ningbo της Κίνας. Το μοντέλο έχει αποδειχθεί μεγάλη εμπορική επιτυχία για την εταιρία, καθώς το 2018 η Skoda πούλησε 115.700 Karoq, ενώ συνολικά έχει πουλήσει κοντά στα 300.000 αυτοκίνητα.

Γι’αυτό και το VW Group αποφάσισε να προσθέσει δύο επιπλέον εργοστάσια στη λίστα που θα βοηθήσουν να μειωθεί η λίστα αναμονής. Πιο συγκεκριμένα, από τις 12 Δεκεμβρίου, το Karoq παράγεται και στο εργοστάσιο του VW Group στην πόλη Nizhny Novgorod της Ρωσίας. Τα αυτοκίνητα που θα βγαίνουν από το εν λόγω εργοστάσιο θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στην τοπική αγορά, καθώς το μεσαίο SUV της τσέχικης εταιρίας θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στη Ρωσία το πρώτο τρίμηνο του 2020, μαζί με νέο το Rapid που παρουσιάστηκε πριν μερικές ημέρες.

Εκτός, όμως, του παραπάνω, το Karoq θα κατασκευάζεται από το φθινόπωρο του 2020 και στο εργοστάσιο της VW στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Το Karoq θα είναι το δεύτερο μοντέλο της Skoda που θα συναρμολογείται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μετά το ηλεκτρικό Citigoe iV.