Στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) -που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Las Vegas και φέτος θα διεξαχθεί από τις 7 έως 10 Ιανουαρίου- η BMW θα παρουσιάσει το i3 Urban Suite, που μας δείχνει την εμπειρία κινητικότητας του μέλλοντος προσαρμοσμένη εξ’ολοκλήρου στις ατομικές ανάγκες του επιβάτη.

Για να επιτευχθεί αυτό, το εσωτερικό του i3 είναι πλήρως μεταμορφωμένο και μόνο το κάθισμα του οδηγού και το ταμπλό μένουν απαράλλαχτα. Έτσι, η καμπίνα του i3 Urban Suite έχει τη χαλαρή αίσθηση ενός boutique ξενοδοχείου και στόχος της γερμανικής εταιρίας ήταν να δημιουργηθεί ένας φιλόξενος χώρος με έναν καλαίσθητο παράγοντα. Εν ολίγοις, το εσωτερικό του i3 Urban Suite γίνεται το ιδανικό μέρος για χαλάρωση του πίσω επιβάτη, απολαμβάνοντας την διαδρομή μέσω των συστημάτων διασκέδασης, καθώς έχει στη διάθεση του μια ανακλινόμενη -από την οροφή- οθόνη. Ταυτόχρονα, ο επιβάτης μπορεί να δουλέψει μέσα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η πίσω σειρά καθισμάτων έχει αφαιρεθεί και στη θέση της υπάρχει μια άνετη πολυθρόνα, ενώ στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού υπάρχει ένα υποπόδιο. Στα αριστερά της πολυθρόνας, πλέον υπάρχει ένα ξύλινο τραπεζάκι με ένα φωτιστικό σώμα, με τις επενδύσεις να είναι οικολογικές, καθώς περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά.

Η BMW θα έχει διαθέσιμο έναν στόλο πρότυπων i3 Urban Suite ειδικά προετοιμασμένα για τη CES, τα οποία θα μετατραπούν στο Μόναχο και έπειτα θα μεταφερθούν στο Las Vegas. Όποιος επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει και να πάει στον προορισμό, μπορεί να χρησιμοποιήσει μια ειδική εφαρμογή της εταιρίας.