Αυτό το Audi TT RS είναι βαμμένο σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα

Σχετικά άρθρα

Στην αντιπροσωπεία της Audi στο Neckarsulm της Γερμανίας βρίσκεται αυτό το ιδιαίτερο Audi TT RS, το οποίο είναι προϊόν του τμήματος Exclusive της γερμανικής εταιρίας.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο Beere Perleffekt χρώμα, έχοντας μαύρες ματ ζάντες της Audi Sport και μαύρα διακοσμητικά.

Μηχανικά φορά τον 2.5 TFSI κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 480 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη) ή τα 280 χλμ/ώρα (προαιρετικά).

Η κίνηση στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω 7-τάχυτου S tronic αυτόματου κιβωτίου, με τις ζάντες να είναι 19″ ή 20″. Οι δαγκάνες των φρένων είναι σε κόκκινο χρώμα (μπορούν να βαφτούν και σε μαύρο), με την Audi να προσφέρει και την RS Sport ανάρτηση με ενεργά αμορτισέρ (πρόσθετος εξοπλισμός).

Στο εσωτερικό συναντάμε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, σπορ καθίσματα επενδυμένα με Nappa, τιμόνι επενδυμένο με Alcantara και ειδικά διακοσμητικά.

Διάβασε επίσης

Πως το βρίσκεις αυτό το πράσινο Audi TT RS;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...