Η γέφυρα ψήλωσε κατά 20 εκατοστά, αλλά εξακολουθούν να πέφτουν πάνω της φορτηγά

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Οκτώβριο έγινε γνωστό πως οι αρχές της πόλης η Durham, της πολιτείας Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α θα ψήλωναν το ύψος της γέφυρας κατά 20 εκατοστά και από τα 3,56 μέτρα, και η γέφυρα έχει πλέον ύψος 3,76 μέτρων.

Η συγκεκριμένη γέφυρα έχει γίνει γνωστή παγκοσμίως εξαιτίας του ασυνήθιστα χαμηλού περάσματος. Η γέφυρα κατασκευάστηκε πριν 78 χρόνια, κατά μήκος της οδού South Gregson στην πόλη Durham, της πολιτείας Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α., και έχει ύψος μόλις 11 ποδιών και 8 ιντσών, που μεταφράζεται σε 3,56 μέτρα.

Λόγω του μικρού ύψους, έχει ως αποτέλεσμα οχήματα να πέφτουν πάνω της, με τους οδηγούς τους να μην προσέχουν ή να αγνόησαν τις προειδοποιητικές πινακίδες. Παρά το αυξημένο ύψος της και τα προειδοποιητικά, ο οδηγός ενός φορτηγού πίστευε πως θα χωρούσε να περάσει από κάτω της, αλλά η οροφή της καρότσας βρήκε στο προστατευτικό σίδερο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...