Αποκαλύπτεται το Genesis GV80, λίγο πριν την παρουσίαση του

Σχετικά άρθρα

Σε τρία 24ωρα, η Genesis θα αποκαλύψει το πρώτο της SUV σε μια ειδική εκδήλωση στη Νότια Κορέα και σήμερα βλέπουμε κάποια teaser videos του GV80. Από αυτά διακρίνεται ο επιβλητικός σχεδιασμός του, με την τεράστια γρίλια να ξεχωρίζει, έχοντας LED φωτιστικά σώματα, παρόμοια με αυτά του G90.

https://youtu.be/BrA9ZaNaaTM

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, μεταλλικά, χρωμιομένα και ξύλινα διακοσμητικά, διάκτινο τιμόνι, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και περιστροφικό επιλογέα ταχυτήτων για το αυτόματο κιβώτιο.

Το μήκος του φτάνει τα 4.945 mm, το πλάτος τα 1.975 mm, το ύψος τα 1.715 mm και το μεταξόνιο τα 2.995 mm. Το καπό, οι πόρτες και η πόρτα του πορτμπαγκάζ είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο, εξοικονομώντας έτσι περίπου 40 κιλά βάρους, σε σύγκριση με το εάν ήταν κατασκευασμένα από χάλυβα.

https://youtu.be/qTpCQNd6bIc

Βασίζεται στην πλατφόρμα του G80 και θα προσφέρεται με τον 2,5-λίτρων turbo τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 304 ίππων με 422 Nm ροπής (0-100 χλμ/ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα) και με τον V6 T-GDi 3,5-λίτρων βενζίνης απόδοσης 380 ίππων με 530 Nm ροπής (0-100 χλμ/ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα).

https://youtu.be/6w1Zr5UnnyQ

Επίσης θα υπάρχει και 3,0-λίτρων εξακύλινδρος turbodiesel κινητήρας απόδοσης 278 ίππων με 588 Nm ροπής (0-100 χλμ/ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα). Αργότερα θα προστεθούν τόσο μια plug-in υβριδική έκδοση, όσο και μια έκδοση με κινητήρα υδρογόνου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

H Maserati teasάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο, είναι η GranCabrio Folgore;

Την τελευταία ημέρα του περασμένου Φεβρουαρίου η Maserati παρουσίασε την GranCabrio, και σήμερα η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου...