Το πολυτελές brand της Hyundai, η Genesis, έχει αυτή τη στιγμή στην γκάμα της μόλις τρία μοντέλα, το G70, το G80 και το G90, όλα sedan. Πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο της SUV, το GV80, αλλά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του έδωσε στη δημοσιότητα τρεις teasers φωτογραφίες, που μας δείχνουν τρία νέα μοντέλα που ετοιμάζει.

Το ένα είναι το GV70, το άλλο είναι ένα coupe μοντέλο, ενδεχομένως η έκδοση παραγωγής του Essentia concept, ενώ το τρίτο μοντέλο μοιάζει σαν ένα τρίθυρο crossover ή hatcback μοντέλο, τα οποία αναμένεται να είναι διαθέσιμα για αγορά το αργότερο μέχρι το τέλος του 2021.

Πληροφορίες από την Αμερική, όμως, αναφέρουν ότι η Genesis εξετάζει και ένα μεγάλο πολυτελές SUV, το GV90, το οποίο θα τεθεί απέναντι στα BMW X7 και Mercedes GLS. Η προσθήκη ενός μεγάλου πολυτελούς SUV θα έδινε στη Genesis τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τις γερμανικές premium αυτοκινητοβιομηχανίες, που κυριαρχούν στις πωλήσεις. Υπάρχουν αναφορές που θέλουν το μοντέλο να είναι αμιγώς ηλεκτρικό.

Μέχρι σήμερα η κορεάτικη εταιρία δείχνει ότι έχει τα εφόδια να αμφισβητήσει τα γερμανικά επίπεδα πολυτέλειας, και να ξεπεράσει τις προσδοκίες του κόσμου.