Στο σφυρί το Audi 80 Cabriolet του 1994, που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana

Σχετικά άρθρα

Στην δημοπρασία του οίκου Classic Car Auctions, που θα γίνει στις 28-29 Μαρτίου στο NEC του Birmingham της Αγγλίας, θα πουληθεί το Audi A4 Cabriolet του 1994, που κάποτε ήταν στην κατοχή της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η πριγκίπισσα παρέλαβε το αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία της Audi Dovercourt, στην περιοχή St John’s Wood του Λονδίνου, τον Μάρτιο του 1994 και το κράτησε μέχρι και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, έχοντας διανύσει με αυτό σχεδόν 6.500 χλμ.

Η Diana το χρησιμοποιούσε για τις καθημερινές της μετακινήσεις, και είχε φωτογραφηθεί αρκετές φορές οδηγώντας το μαζί με τους δύο γιους της, Πρίγκηπα William και Πρίγκηπα Harry, καθώς η Πριγκίπισσα είχε λατρευτεί όσο κανένας άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας από το βρετανικό κοινό.

Για την Audi αυτή ήταν μια τεράστια ευκαιρία για προβολή, καθώς ένα μέλος της βασιλικής βρετανικής οικογένειας που οδηγούσε ένα γερμανικό αυτοκίνητο, ήταν κάτι το ανήκουστο. Η γερμανική εταιρία ανέφερε αργότερα ότι οι πωλήσεις της στην Αγγλία διπλασιάστηκαν, μόλις το κοινό είδε τη Diana να οδηγεί το αυτοκίνητο.

Όταν η Diana επέστρεψε το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία της Audi, αυτό αγοράστηκε από τον Campbell Dale και το κράτησε στην κατοχή του για δύο χρόνια. Ο επόμενος ιδιοκτήτης κράτησε το αυτοκίνητο για 17 χρόνια, όταν το 2013 αποφάσισε να το πουλήσει στον σημερινό ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητο έχει γράψει μόλις 22.000 μίλια (35.400 χλμ.), προσθέτοντας μόλις 1.600 χλμ. από το 2013 και αναμένεται να πουληθεί για £35.000 με £40.000, ήτοι €41.500 με €47.400.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα