Audi RS Q8 έπεσε σε κανάλι

Σχετικά άρθρα

Ο ιδιοκτήτης ενός Audi RS Q8 που το είχε παραλάβει μόλις 2 εβδομάδες πριν, έχασε τον έλεγχο και έριξε το αυτοκίνητό του σε ένα κανάλι στο Kerkweg του Reeuwijk στην Ολλανδία.

Από το περιστατικό κανείς δεν τραυματίστηκε και παραμένει άγνωστο εάν το αυτοκίνητο θα επισκευαστεί ή θα βγει ολική καταστροφή, μιας και το αυτοκίνητο ήταν βυθισμένο στο νερό για περίπου 3 ώρες.

Το ταχύτερο SUV στο Nurburgring φορά τον 4,0-λίτρων biturbo κινητήρα του, απόδοσης 600 ίππων με 800 Nm ροπής. Η Audi περιορίζει ηλεκτρονικά την τελική του ταχύτητα στα 250 χλμ/ώρα, αλλά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί -με το αζημίωτο- να αφαιρέσει τον κόφτη, έτσι ώστε να δει τον “μαγικό” αριθμό 3ΧΧ στο ταχύμετρο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με το 8-τάχυτο Tiptronic αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται φυσικά σε όλους τους τροχούς σε αναλογία 40% μπροστά και 60% πίσω. Το σύστημα τετρακίνησης, όταν απαιτηθεί, μπορεί να στείλει έως και το 70% της κίνησης στον μπροστά άξονα και έως το 85% στον πίσω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...