Η Aurus Motors εκτός από τη νέα του λιμουζίνα του Βλαντίμιρ Πούτιν, προσφέρει στην αγορά και την έκδοση παραγωγής της, με το αυτοκίνητο να ονομάζεται Senat. Η ρωσική εταιρία ετοιμάζει και ένα υπερπολυτελές SUV, το Komendant, με τις δοκιμές εξέλιξης του να έχουν ξεκινήσει, με αυτές τις renderings φωτογραφίες να βασίζονται στις πιο πρόσφατες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου και να μας δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο το πως θα μοιάζει το αυτοκίνητο.

1

Κίνηση θα παίρνει από τον V8 υβριδικό twin-turbo 4,4-λίτρων κινητήρα που φορά και η λιμουζίνα του Πούτιν, απόδοσης 600 ίππων με 880 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Επίσης είναι πολύ πιθανό να προσφέρεται και με τον V12 6,6-λίτρων απόδοσης 860 ίππων.

2

Στο εσωτερικό του θα συναντάμε υψηλής ποιότητας υλικά, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινα διακοσμητικά, ψηφιακό ταμπλό, μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό και μεταλλικά διακοσμητικά. Το Aurus Komendant αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν το 2022.