Η Williams ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου μονοθεσίου της

Σχετικά άρθρα

H Williams F1 Team έκανε γνωστό ότι στις 8:00 π.μ. της 17 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο για το πρωτάθλημα του 2020. Αυτό θα ονομαστεί FW43, με την βρετανική ομάδα να έχει ενισχυθεί σημαντικό στο τεχνικό κομμάτι. Ο Dave Worner ήρθε από την Red Bull για να αναλάβει το ρόλο του Chief Designer, ενώ ο Jonathan Carter εντάσσεται στην Williams από τη Renault, ως ο νέος αναπληρωτής επικεφαλής σχεδιαστής και επικεφαλής του σχεδιασμού.

Από πλευράς οδηγών, ο 24-χρονος Latifi αντικαθιστά τον Robert Kubica, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει από την Williams μετά από μόλις μία σεζόν, και θα τρέξει μαζί με τον George Russell, την δεύτερη του τελευταίου στην βρετανική ομάδα. Ο 24-χρονος Καναδός θα τρέξει με το νούμερο 6 στο μονοθέσιο του, αυτό που είχε ο Nico Rosberg, γνωρίζει καλά τη Williams και έχει εμπειρία πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της, αφού έλαβε μέρος σε έξι ελεύθερες περιόδους (FP) το 2019, με τελευταία φορά να ήταν στο FP1 του GP της Βραζιλίας. O Kubica πήγε στην Alfa Romeo ως τρίτος οδηγός της.

Ημερολόγιο παρουσιάσεων

Ομάδα Ημερομηνία Μέρος
Ferrari 11 Φεβρουαρίου Maranello, Ιταλία
Renault 12 Φεβρουαρίου Παρίσι, Γαλλία
McLaren 13 Φεβρουαρίου Woking, Αγγλία
AlphaTauri 14 Φεβρουαρίου Salzburg, Αυστρία
Mercedes 14 Φεβρουαρίου Silverstone, Αγγλία
Racing Point 17 Φεβρουαρίου Mondsee, Αυστρία
Williams 17 Φεβρουαρίου Online
Alfa Romeo 19 Φεβρουαρίου Βαρκελώνη, Ισπανία
Haas 19 Φεβρουαρίου Βαρκελώνη, Ισπανία
Red Bull TBC TBC

Διάβασε ακόμα

Williams: Με κινητήρες Mercedes μέχρι και το 2025

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...