Η Mercedes παρουσίασε τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της για το 2020

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με την Ineos, τη μεγαλύτερη εταιρεία χημικών προϊόντων με τζίρο 86 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019, και με αφορμή αυτό πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά κοινή συνέντευξη τύπου του Jim Ratcliffe, ιδρυτής, πρόεδρος και κύριος μέτοχος της Ineos, και του Toto Wolf στο Royal Automobile Club του Λονδίνου.

Εξαιτίας της Ineos, το μονοθέσιο πλέον διαθέτει και λίγο κόκκινο (μπουργουνδί) χρώμα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα υπάρχοντα ασημί, μαύρο και πράσινο. Το κόκκινο εμφανίζεται στην εμπρός πτέρυγα και στην εισαγωγή αέρα μαζί με το εμπορικό σήμα της Ineos, το οποίο εμφανίζεται και στην πίσω πτέρυγα.

Κατά τ’άλλα, το livery του μονοθεσίου διατηρείται όπως του 2019, συμπεριλαμβανομένου των αστεριών στο κάλυμμα του κινητήρα, που φέρει και ένα κόκκινο αστέρι στη μνήμη του Niki Lauda. Τα σημερινά αποκαλυπτήρια των νέων χρωμάτων ήρθαν τέσσερις ημέρες πριν δούμε νέο μονοθέσιο της Mercedes, W11, όταν ολοκληρώσει ένα shakedown στο Silverstone με τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...