Επίσημο: McLaren MCL35

Σχετικά άρθρα

Η McLaren μόλις παρουσίασε στις εγκαταστάσεις του MTC στο Woking της Αγγλίας την MCL35, το νέο μονοθέσιο της για το πρωτάθλημα της F1 του 2020. Παράλληλα, αυτό θα είναι και το τελευταίο που θα φέρει το power unit της Renault, καθώς από το 2021 η βρετανική ομάδα θα προμηθεύεται κινητήρες από την Mercedes.

Tο νέο “γραφείο” των Carlos Sainz Jr. και Lando Norris διατηρεί τα χρώματα του περσινού μονοθέσιου, φέρνει όμως μερικές αλλαγές στο livery της, με την κυριότερη αλλαγή στην MCL35 να είναι το ματ φινίρισμα του, ακολουθώντας τον δρόμο των Ferrari και Red Bull.

Παρατηρώντας πιο προσεκτικά, θα δεις ότι το halo είναι βαμμένο στο πορτοκαλί (papaya orange) χρώμα του κυρίως μονοθέσιου, με το μπλε χρώμα να γίνεται πιο έντονο στην εμπρός και πίσω πτέρυγα, καθώς και στο κάλυμμα του κινητήρα.

Η MCL35 είναι το πρώτο μονοθέσιο υπό την επίβλεψη του Andreas Seidl, ως επικεφαλής της ομάδας, καθώς και του James Key, ως τεχνικού διευθυντή, και τεχνικά, το μονοθέσιο φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το περσινό. Η βρετανική ομάδα έχει επιλέξει ένα πιο λεπτό ρύγχος, ακολουθώντας το παράδειγμα της Mercedes του 2019, αλλά και της Red Bull φέτος.

H McLaren σημείωσε την μεγαλύτερη αύξηση στην απόδοση της το 2019, με τον CEO της ομάδας, Zak Brown να αναφέρει ότι δεν περιμένει η ομάδα του να επαναλάβει φέτος την απόδοση του 2019. Η βρετανική ομάδα θέλει να κατακτήσει και άλλα βάθρα, όπως αυτό του Carlos Sainz Jr. στο Grand Prix της Βραζιλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...