Η Volkswagen ετοιμάζει το Arteon R με 400 άλογα και ένα σκληροτράχηλο ηλεκτρικό SUV

Σχετικά άρθρα

Η Volkswagen έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη της R έκδοση τους Arteon, με τις φήμες να θέλουν το μοντέλο να φορά τον 3,0-λιτρο VR6 κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 400 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα DSG αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο θα διαθέτει νέο bodykit με σπορ προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή. Επίσης θα φορά μεγάλες ζάντες και μεγάλα φρένα με μπλε δαγκάνες. Το Arteon R αναμένεται να παρουσιαστεί είτε το δεύτερο εξάμηνο του 2020, είτε στις αρχές του 2021.

Το 2023 η γερμανική εταιρία θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό σκληροτράχηλο SUV που θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Land Rover Defender και Jeep Wrangler. Θα προσφέρεται τόσο ως τρίπορτο, όσο και ως πεντάπορτο, με το μήκος του τρίπορτου να ανέρχεται στα 4,5 μέτρα και αυτό του πεντάπορτου τα 4,85 μέτρα. Θα βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του VW Group και θα διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...