Η Ferrari ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Vettel για την ανανέωση του συμβολαίου του

Σχετικά άρθρα

Φέτος ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Sebastian Vettel με την Ferrari και σύμφωνα με τον Mattia Binotto, ο Γερμανός εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή της Scuderia για το 2021.

Όπως είπε ο Binotto:

Ο Seb είναι η πρώτη μας επιλογή και όπως πάντα λέω, θεωρώ πως έχουμε ένα εξαιρετικό οδηγικό δίδυμο, μάλλον το καλύτερο στη Formula 1. Είμαι χαρούμενος να έχω αυτούς τους δύο οδηγούς ως επικεφαλής της Ferrari.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει κάποιες επαφές με τον Seb καθώς ξέρουμε πως το συμβόλαιό του τελειώνει. Πιστεύω πως οι επαφές αυτές θα ολοκληρωθούν σύντομα, με γνώμονα το συμφέρον και των δύο πλευρών. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Binotto είπε πως εάν δουν πως η διαφορά του φετινού μονοθεσίου είναι μεγάλη σε σχέση με το ανταγωνισμό, τότε η Ferrari θα εγκαταλείψει νωρίτερα το φετινό μονοθέσιο, δίνοντας βάση στο νέο μονοθέσιο του 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...