Αυτό είναι το νέο Batmobile και είναι διαφορετικό απ’ ό,τι έχεις συνηθίσει

Σχετικά άρθρα

Η νέα ταινία του Batman, η “The Batman” θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου του 2021 και στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bruce Wayne θα συναντάμε τον Robert Pattinson.

Με τα γυρίσματα της ταινίας να έχουν ξεκινήσει, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Batmobile, που είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα αυτοκίνητα του Batman, αφού δεν είναι κάποιο τεράστιο, φουτουριστικό όχημα, με όπλα και εξωφρενική σχεδίαση, αλλά κάτι πιο ρετρό, που μοιάζει με κλασικό αμερικανικό muschle car, βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα, με τον κινητήρα να βρίσκεται στο πίσω μέρος.

Το νέο Batmobile σχεδιάστηκε από τον Ash Thorps ο οποίος έχει εργαστεί σε πολλές ταινίες του Hollywood, όπως: The Amazing Spider-Man 2, Total Recall, Person of Interest και Assassin’s Creed.

Στη ταινία συμμετέχουν επίσης η Zoe Kravitz ως Catwoman, ο Paul Dano ως Riddler, ο Colin Farrell ως Πιγκουίνος, o John Turturro ως Carmine Falcone, o Andy Serkis ως Alfred Pennyworth και ο Jeffrey Wright ως επιθεωρητής James Gordon. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Matt Reeves και σύμφωνα με τον Pattinson, “αυτός ο Batman θα είναι τρελός και διεστραμμένος”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα