Μια από τις 750 BMW M4 Edition M Heritage στο Άμπου Ντάμπι

Σχετικά άρθρα

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η BMW παρουσίασε την έκδοση M4 Edition M Heritage που θα βγει σε περιορισμένο αριθμό 750 αυτοκινήτων και μια από αυτές βρίσκεται στη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία της BMW παγκοσμίως, σε αυτή του Άμπου Ντάμπι.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα, στο γαλάζιο Laguna Seca (όπως το αυτοκίνητο των φωτογραφιών), στο μπλε Velvet Blue, και στο κόκκινο Imola. Υπάρχει carbon οροφή, μια διακοσμητική ταινία στα χρώματα του M Division όπως και ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών, βαμμένες σε γκρι (Orbit Gray) χρώμα, αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση.


Στο εσωτερικό, τα Imola Red αυτοκίνητα διαθέτουν κόκκινες ραφές στα καθίσματα και στις πόρτες, ενώ τα Laguna Seca Blue και Velvet Blue άσπρα και μαύρα καθίσματα, με το M Heritage να αναγράφεται στα προσκέφαλα. Ακόμα, στα μαρσπιέ και στο ταμπλό υπάρχουν ειδικά σήματα.

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές και ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά turbo κινητήρας αποδίδει 450 άλογα και 550 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...