Η Chevrolet σταματά να δέχεται παραγγελίες για την Corvette μέχρι 21 Μαΐου

Σχετικά άρθρα

Οι παραδόσεις της όγδοης γενιάς της Corvette ξεκίνησαν -με μια καθυστέρηση έξι εβδομάδων- στις αρχές του μήνα και φαίνεται ότι συνέπεσε στην χειρότερη χρονική στιγμή.

Σήμερα η αμερικάνικη εταιρία ανακοίνωσε ότι σταματά να δέχεται παραγγελίες για το νέο της κεντρομήχανο sportscar, καθώς όπως είπε η Chevrolet, η ζήτηση για το μοντέλο είναι εξαιρετικά μεγάλη, αλλά υπάρχουν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα, που προέκυψαν από την απεργία σωματείου των εργαζομένων (United Auto Workers, UAW.

H Chevrolet έστειλε mail στους αντιπροσώπους της, το οποίο αναφέρει:

Δυστυχώς, το λανσάρισμα καθυστέρησε εξαιτίας της διακοπής των εργασιών για 6 εβδομάδων, που μείωσε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής του MY2020 του μοντέλου. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό ορισμένες από τις παραγγελίες σας για το 2020, οι πωλήσεις ή τα αποθέματα να μην είναι δυνατόν να παραχθούν όπως είχε προγραμματιστεί.

Η Chevrolet, όμως, επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει τα βιβλία παραγγελιών για το MY2021 της Corvette στις 21 Μαΐου και όσες παραγγελίες αφορούσαν το MY2020 και δεν παραδοθούν θα αντικατασταθούν με το MY2021, τονίζοντας:

Η Chevrolet σχεδιάζει να ανοίξει τις παραγγελίες της MY2021 Corvette 30 ημέρες νωρίτερα από ό,τι είχε προγραμματιστεί, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020. Αυτό σας επιτρέπει σε εσάς και τους υπάρχοντες πελάτες σας να δημιουργήσετε μια παραγγελία για το model year 2021 Corvette.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα