Αυτή η Ferrari F12berlinetta άνηκε στον Chris Harris και αναζητά νέο ιδιοκτήτη

Σχετικά άρθρα

Ο Chris Harris, ο νυν παρουσιαστής του Top Gear είχε για κάποια χρόνια στη κατοχή του αυτήν την Ferrari F12berlinetta η οποία πλέον βρίσκεται προς πώληση. Το ιταλικό μοντέλο είναι παραγωγής 2014, είναι βαμμένο σε σκούρο γκρι χρώμα, έχει καφέ δερμάτινες επενδύσεις με πορτοκαλί ραφές και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 21.887 χιλιόμετρα.

Ο Harris ήταν ο δεύτερος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, με τον Βρετανό παρουσιαστή να το πουλά το 2017 στον τωρινό ιδιοκτήτη. Μηχανικά φορά τον V12 6,3-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα που παράγει 730 άλογα και συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, που στέλνει τη κίνηση στον πίσω άξονα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,1 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα. Το αυτοκίνητο διαθέτει όλα τα επίσημα έγγραφα, το βιβλίο των σέρβις, τα εργαλεία και το αυθεντικό υφασμάτινο κάλυμμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...