To Renault Megane RS Trophy-R είναι πιο γρήγορο από τα BMW M2 και Lexus RC F Track Edition στο Sachsenring

Σχετικά άρθρα

To νέο Megane RS Trophy-R απέδειξε σε μια ακόμα πίστα τις εντυπωσιακές του επιδόσεις, καθώς κατάφερε να σταματήσει τα χρονόμετρα στην πίστα του Sachsenring στο 1 λεπτό και 37,57 δευτ.

Αυτός ο χρόνος είναι φυσικά καλύτερος από τον χρόνων των Seat Leon Cupra R, Honda Civic Type R και Volkswagen Golf GTI Clubsport S, αλλά σύμφωνα με το FastestLaps το γαλλικό super hothatch είναι ταχύτερο από την BMW M2 (1:37.65) και το πρώτης γενιάς Audi R8 V10 Spyder (1:37.74).

Επίσης, η BMW M6 Coupe Competition, το Lexus RC F Track Edition και η Aston Martin V12 Vantage S έχουν επίσης γράψει χειρότερο χρόνο από το Megane RS Trophy-R. Από την άλλη, ο χρόνος του γαλλικού μοντέλου είναι χειρότερος από το τετρακίνητο Mercedes-AMG A45 S (1:35.74) και τη νέα BMW M2 Competition (1:35.67).

Το νέο Megane RS Trophy-R είναι ότι καλύτερο και πιο γρήγορο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά για μπροστοκίνητο hatchback αμάξωμα. Οι τροποποιήσεις, οι βελτιώσεις και οι αναβαθμίσεις που έχει κάνει η RenaultSport στο γαλλικό μοντέλο το καθιστούν μια αρκετά εξεζητημένη κατασκευή, καθώς πρακτικά είναι ένα street-legal αγωνιστικό αυτοκίνητο. Γι’αυτό εξάλλου η τιμολόγηση τους είναι εξωφρενικά υψηλή.

Να σου θυμίσω ότι το Renault Megane RS Trophy-R φορά τον 1.800αρη turbo κινητήρα, απόδοσης 300 άλογα. Με το carbon πακέτο ζυγίζει 130 κιλά λιγότερα σε σχέση με το Megane RS Trophy, φτάνοντας τα 1.306 κιλά (1.320 κιλά χωρίς το πακέτο) και έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τις Akrapovic, Brembo, Bridgestone, Phlins και Sabelt.

ΠηγήFastestLaps

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...