H Caterham παρουσιάζει το Super Seven 1600, με retro στοιχεία

Σχετικά άρθρα

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία των προηγούμενων heritage μοντέλων, η Caterham παρουσιάζει σήμερα το Super Seven 1600. Το μοντέλο προστίθεται στα Seven Sprint και Seven SuperSprint, με την μικρή βρετανική εταιρία να αναφέρει ότι είναι εμπνευσμένο από το αρχικό Super Seven και τα πρώτα αυτοκίνητα που δημιουργήθηκαν με το σήμα της Caterham.

Έτσι, το νέο Super Seven 1600 διαθέτει μια σειρά από ρετρό λεπτομέρειες που του προσθέτουν απαράμιλλο στυλ. Αυτές αποτελούνται από τα κλασσικά φουσκωτά μπροστινά φτερά, τις ρετρό σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών, ενώ επιστρέφει η εξωτερική ρεζέρβα. Ακόμα υπάρχουν διαθέσιμα επτά heritage εξωτερικά χρώματα.

https://youtu.be/kdXn_VzeA1A

Στο εσωτερικό, η ρετρό εμπειρία συνεχίζεται, με ένα διαχρονικά κομψό ξύλινο τιμόνι και κλασικές δερμάτινες ταπετσαρίες. Η τιμή του ορίζεται στα £33.495 (€38.160) ή δόση £325,99 το μήνα για 48 μήνες, αν το συναρμολογήσεις το αυτοκίνητο μόνος σου.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο φορά έναν 1.600άρη Ford Sigma κινητήρα, απόδοσης 135 ίππων στις 6.800 σ.α.λ. και 165 Nm στις 4.100 σ.α.λ. με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 5-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Το βάρος του είναι μόλις 565 κιλά, και γι’αυτό το 0-96 χλμ/ώρα έρχεται σε 5 δευτ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 196 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...