Η Mazzanti αναζητά χρήματα μέσω crowdfunding

Σχετικά άρθρα

Η Mazzanti, μια μικρή ιταλική εταιρία παραγωγής supercars ανακοίνωσε πως αναζητά να αντλήσει κεφάλαια μέσω crowdfunding για την ανάπτυξη των μελλοντικών της hypercars, αλλά και για να στηρίξει τα αναπτυξιακά της σχέδια έως το 2025.

Η εταιρία που έχει την έδρα της κοντά στη διάσημη πόλη της Πίζας, ξεκίνησε τη περασμένη εβδομάδα μια crowdfunding εκστρατεία, αναζητώντας 300.000 ευρώ, δίνοντας σε όσους επενδύσουν σε αυτή, έως και το 7% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Mazzanti, περίπου το 40% των κεφαλαίων που θα αντληθούν θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της παραγωγής των αυτοκινήτων της, ενώ το υπόλοιπο 60% θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση των δραστηριοτήτων του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και του τμήματος marketing.

Τα οικονομικά στοιχεία της Mazzanti το 2019 έδειξαν πως η εταιρία είχε έσοδα 1.053.225 ευρώ και κέρδη μετά φόρων και τόκων ύψους 321.290 ευρώ. Από το 2013 μέχρι και σήμερα η εταιρία έχει καταφέρει να κατασκευάσει 15 Evantra, ενώ στόχος της είναι να αυξήσει τον ρυθμό παραγωγής σε περίπου πέντε αυτοκίνητα ετησίως.

Το Evantra προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με την ισχυρότερη, την Evantra Millecavalli, να φορά έναν twin-turbo V8 7,3-λίτρων κινητήρα απόδοσης 1.200 ίππων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...