Η MG προσπαθεί να χρηματοδοτήσει το Cyberster μέσω crowdfunding

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο μήνα η MG παρουσίασε το εντυπωσιακό Cyberster concept. Πρόκειται για ένα roadster μοντέλο που παίρνει κίνηση από ηλεκτροκινητήρες που του επιτρέπουν να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 800 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Η MG θέλει να περάσει το πρωτότυπο στη παραγωγή, αλλά προχώρησε σε μια ασυνήθιστη κίνηση για αυτοκινητοβιομηχανία του μεγέθους της, ανακοινώνοντας μια crowdfunding καμπάνια, ζητώντας τουλάχιστον 50 εκατ. γουάν (6,42 εκατ. ευρώ) προκειμένου να ξεκινήσει την ανάπτυξη της έκδοσης παραγωγής.

Η MG ανήκει στην SAIC, μια κρατική αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας που ιδρύθηκε το 2011, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ. Η crowdfunding καμπάνια θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιουλίου.

ΠηγήSAIC MG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...