H Haas δίνει προσωρινές άδειες και μειώνει τους μισθούς οδηγών και στελεχών της

Σχετικά άρθρα

Μετά την McLaren, την Williams, την Racing Point, αλλά και την Formula 1, η ομάδα της Haas ανακοίνωσε και αυτή με την σειρά της πως έχει προχωρήσει στην επιβολή μιας σειράς μέτρων εξοικονόμησης κόστους λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η αμερικάνικη ομάδα υποχρέωσε το προσωπικό της που εργάζεται στην Αγγλία να πάρει αναγκαστική άδεια, και με τη σειρά της η ομάδα υπέβαλε εκ των υστέρων αίτηση στη βρετανική κυβέρνηση, η οποία θα πληρώνει το 80% των μισθών του προσωπικού, καλύπτοντας μισθούς μέχρι £2.500 το μήνα.

Εκπρόσωπος της Haas επιβεβαίωσε ότι μερικά βασικά στελέχη της ομάδας θα συνεχίσουν να εργάζονται, λαμβάνοντας μειωμένους μισθούς, ενώ πιστεύεται ότι οι οδηγοί Romain Grosjean και Kevin Magnussen συμφώνησαν σε μείωση των μισθών τους.

Η Haas έχει επίσης προσωπικό στην Ιταλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με τη κατάσταση για αυτούς να παραμένει ασαφής, αλλά η ομάδα ανάφερει ότι τους κρατά ενήμερους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...