Και η Williams δίνει προσωρινές άδειες και μειώνει τους μισθούς πιλότων και στελεχών της

Σχετικά άρθρα

Μετά την McLaren και η Williams ανακοίνωσε σήμερα πως προχωρά στην επιβολή μιας σειράς μέτρων εξοικονόμησης κόστους λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Η βρετανική εταιρία έκανε γνωστό πως έδωσε προσωρινή άδεια σε μέρος του προσωπικού της μέχρι τα τέλη Μαΐου, με στελέχη της ομάδας, αλλά και οι οδηγοί της, George Russell και Nicholas Latifi, να συμφωνούν σε μειώσεις των αποδοχών τους κατά 20%, από την 1η Απριλίου.

Στη ανακοίνωση της η Williams αναφέρει πως οι αποφάσεις αυτές δεν ελήφθησαν με ευκολία, αλλά πάρθηκαν προκειμένου να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας του προσωπικού της και να διασφαλίσει πως μπορούν οι υπάλληλοι να επιστρέψουν στην πλήρους απασχόλησης εργασία τους, όταν το επιτρέπει η κατάσταση.

Η βρετανική κυβέρνηση επιτρέπει στις εταιρίες να απομακρύνουν προσωρινά το προσωπικό τους, αναλαμβάνοντας το κράτος να πληρώσει το 80% των μισθών τους, με ανώτατο όριο τις 2.500 λίρες τον μήνα, με την προϋπόθεση οι εταιρίες να μην προχωρήσουν σε απολύσεις του προσωπικού αυτού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Μαϊάμι 2024, FP1: Ταχύτερες οι Red Bull, ο Verstappen στην κορυφή

Ο Max Verstappen σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη μοναδική περίοδο ελεύθερων δοκιμών του τριημέρου, καθώς στο GP του Μαϊάμι θα έχουμε τον δεύτερο συνεχόμενο...

Στην Alpine o David Sanchez

Η Alpine ανακοίνωσε σήμερα πως ο David Sanchez έγινε ο νέος εκτελεστικός τεχνικός διευθυντής της ομάδας, σηματοδοτώντας την επιστροφή του Γάλλου μηχανικού στο Enstone. Η...