Tesla Model 3 Performance RevoZport

Σχετικά άρθρα

Τον Οκτώβριο του 2018 η RevoZport είχε παρουσιάσει το R-Zentric Model R3 bodykit για το Tesla Model 3, και σήμερα ο βελτιωτικός οίκος μας δείχνει το νέο Model 3R Evo πακέτο. Αυτό φέρει το 3R Track kit, που σκοπό έχει να προσφέρει την μέγιστη κάθετη δύναμη στο αυτοκίνητο, χωρίς να του επηρεάζει την αυτονομία.

Το πακέτο είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένο από carbon και αποτελείται από εμπρός splitter, με τον οδηγό να μπορεί να ρυθμίσει την κλίση του εμπρός spoiler προσφέροντας είτε μεγαλύτερο downforce, είτε μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Ακόμα, υπάρχουν πλαϊνά skirts, μια διακριτική αεροτομή και ένας μεγάλος διαχύτη, που επίσης ρυθμίζεται είτε για παραγωγή μεγαλύτερης κάθετης δύναμης, είτε για μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση.

Ο οίκος από τον Hong Kong τοποθετεί νέο καπό, το οποίο είναι κατασκευασμένο από carbon και kevlar και ζυγίζει 1/3 του εργοστασιακού. Από αντίστοιχο υλικό είναι και το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, όπου μαζί μειώνουν το βάρος του αυτοκινήτου κατά 20 κιλά.

Τέλος, η RevoZport τοποθετεί νέες σφυρήλατες ζάντες 21 ιντσών, με Michelin Pilot Super Sport ελαστικά διαστάσεων 285/25/21 εμπρός και 305/25 πίσω, καθώς και αποστάτες 25 χλστ. εμπρός και 35 χλστ. πίσω. Το kit κοστολογείται στα 9.500 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα