Το 2021 η κυκλοφορία της “βασικής” Porsche Taycan και της Taycan GTS

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου χρόνου ξεκίνησαν οι παραδόσεις της νέας Taycan, με την Porsche να προσφέρει -μέχρι στιγμής- τρεις εκδόσεις του μοντέλου, την 4S, την Turbo και την Turbo S. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η γερμανική εταιρία ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το 2021 δύο νέες εκδόσεις της Taycan, καθώς και την Taycan Cross Turismo.

Πιο συγκεκριμένα, και όπως συμβαίνει στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμα της Porsche, η Taycan θα αποκτήσει μια “βασική” έκδοση, η οποία αναμένεται να διαθέτει έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η έκδοση δε θα φέρει κάποια χαρακτηριστική ονομασία, και θα πωλείται ως “σκέτο” Taycan. Η απόδοση του κινητήρα θα αγγίζει τα 450 άλογα, με την τιμή της να ξεκινά κοντά στα €100.000.

Εκτός αυτής, θα προστεθεί και η GTS έκδοση του ηλεκτρικού μοντέλου, η οποία θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τις 4S και Turbo. Έτσι, η απόδοση της Taycan GTS θα κυμαίνεται από 600 έως 620 άλογα, με κίνηση φυσικά σε όλους τους τροχούς.

Τέλος, η Taycan Cross Turismo αναμένεται να παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωρο και να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.

Bonus! Δες και έναν να καλύπτει 1.000 χλμ με μια Taycan 4S μέσα σε 9 ώρες και 12 λεπτά. Συγκεκριμένα ξεκίνησε από το Μόναχο της Γερμανίας, πήγε μέχρι το Βερολίνο και ξαναγύρισε στο Μόναχο. Για την φόρτιση των μπαταριών του αυτοκινήτου χρησιμοποίησε τους Ionity ταχυφορτιστές.

Πηγήmotor.es

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...