O ABT τοποθετεί ένα φαρδύ bodykit στο Audi SQ7

Σχετικά άρθρα

Το περασμένο καλοκαίρι, η Audi παρουσίασε το ανανεωμένο SQ7 TDI και στα τέλη του 2019 ο βελτιωτικός οίκος ABT μας έδειξε το πακέτο αναβάθμισης που ετοίμασε για το ταχύτατο γερμανικό SUV.

Σήμερα, ο ίδιος οίκος μας δείχνει ένα νέο bodykit που τοποθέτησε στο ανανεωμένο SQ7, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, διαχύτη, αεροτομή και πλαϊνές ποδιές.

Η γρίλια είναι από carbon, όπως και οι αεραγωγοί στα φτερά και οι απολήξεις των εξατμίσεων. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τις ζάντες 22″ και με την χαμηλότερη ανάρτηση. Στο εσωτερικό υπάρχουν carbon διακοσμητικά και νέες δερμάτινες επενδύσεις.

Μηχανικά, όπως γνωρίζεις από το εργοστάσιο το SQ7 φορά τον 4,0-λίτρων V8 TDI κινητήρα απόδοσης 435 ίππων με 900 Nm ροπής, που εφοδιάζεται με ηλεκτρικό κομπρέσορα με 48 Volt ηλεκτρικό σύστημα, το οποίο εξαλείφει το turbo lag και μειώνει την κατανάλωση.

Ο οίκος, όμως, έχει αυξήσει την απόδοση του και πλέον παράγει 510 άλογα με 970 Nm ροπής, αύξηση της τάξεως των 75 ίππων και 70 Nm ροπής από την εργοστασιακή τιμή, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,6 δευτερόλεπτα, 0,2 δευτερόλεπτα γρηγορότερα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...