Σχεδόν όλες οι εταιρίες έχουν σταματήσει τη λειτουργία των εργοστασίων τους στις ΗΠΑ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά η Rivian, στο τελευταίο της video, μας δείχνει πως οι εργασίες στο δικό της εργοστάσιο δεν έχουν διακοπεί πλήρως. Και αυτό γιατί η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσει τα δύο μοντέλα που ετοιμάζει, με τους μηχανικούς της να μην έχουν φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της.

Όπως θα δεις, το R1T βρίσκεται πάνω σε μια πλατφόρμα που δοκιμάζονται τα συστήματα της ανάρτησης, με τους μηχανικούς να ελέγχουν από τα σπίτια του τις διαγνωστικές ρυθμίσεις και τη ροή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Πιο συγκεκριμένα, το αμιγώς ηλεκτρικό pickup βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Morse Measurements στην πόλη Salisbury της Βόρειας Καρολίνας, ενώ ένας εκ των μηχανικών της, ονόματι Pete, βρίσκεται στο τραπέζι της κουζίνας του.

Τέλος, εάν σου αρέσει αυτό το funky wrap ή άλλα πράγματα που σχετίζονται με τη Rivian, μπορείς να κατεβάσεις αυτό το PDF, το οποίο διαθέτει σχέδια και παζλ, ιδανικά για παιδιά όλων των ηλικιών και τους γονείς τους.