Οι παλιές Porsche αποκτούν σύγχρονα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

Σχετικά άρθρα

H Porsche Classic προσφέρει πλέον στην αγορά δύο νέα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τα παλαιότερα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας, τα οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζουν και Apple CarPlay.

Το PCCM απευθύνεται σε παλιές 911 των δεκαετιών του 1960 έως και την 993 της δεκαετίας του 1990. Είναι ενός DIN και η Porsche αναφέρει πως μπορεί να τοποθετηθεί και σε άλλα παλιά μοντέλα της.

Διαθέτει μια μικρή οθόνη αφής 3,5″, δύο περιστροφικούς διακόπτες και 6 φυσικά κουμπιά που παρέχουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Επίσης έχει θύρα AUX, υποδοχή για κάρτα SD, θύρα USB αλλά και Bluetooth, ενώ μπορεί να κάνει λήψη και ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών. Η τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από τα 1.439,89 ευρώ.

Το PCCM Plus είναι δύο DIN και μπορεί να τοποθετηθεί στην 911 996 και στην Boxster πρώτης γενιάς (986). Η οθόνη αφής είναι 7″, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μικρότερου μοντέλου, ενώ παράλληλα υποστηρίζει και Android Auto. Στη Γερμανία ξεκινά από τα 1.606,51 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...