Ο Jay Leno μας εξηγεί τη νέα εξάτμιση τιτανίου που έβαλε στο Ford GT του

Σχετικά άρθρα

O Jay Leno έχει στην κατοχή του 169 αυτοκίνητα και 117 μηχανές και είναι ένας από τους πρώτους που πρόσθεσε το νέο Ford GT στην αξιοζήλευτη συλλογή του. Ο 70-χρονος Αμερικάνος παρουσιαστής έχει επιλέξει ένα γυαλιστερό μαύρο χρώμα, με πορτοκαλί/κόκκινες λωρίδες να διατρέχουν το αμάξωμα, και στο παρακάτω video ο Leno μιλά για την εξάτμιση τιτανίου που διαθέτει το αυτοκίνητο, κόστους 10.000 δολαρίων, η οποία μειώνει το βάρος κατά 4,5 κιλά.

Ο Leno έδωσε μισό εκατ. δολάρια για το νέο Ford GT του, το οποίο να θυμίσω πως γεννήθηκε χάρη σε αυτή τη μικρή ομάδα “ανταρτών”, που σχεδίασαν κρυφά μοντέλο σε ένα υπόγειο. Φορά τον biturbo 3,5-λίτρων V6 EcoBoost κινητήρα που αποδίδει 656 άλογα στις 6.250 σ.α.λ., με την ροπή του να φτάνει τα 745 Nm στις 5.900 σ.α.λ.

Το βάρος του, χωρίς υγρά, ανέρχεται στα 1.385 κιλά, με την τελική ταχύτητα του supercar της Μπλε Οβάλ να αγγίζει τα 347 χλμ/ώρα, καθιστώντας το, το ταχύτερο Ford στην ιστορία της μάρκας, με τα 0-96 χλμ/ώρα να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...